D en H Kapsalon Gijsbers

 

POP UP CASTING ELITE MODELLOOK

KOMT OP 13 JULI NAAR

KAPSALON GIJSBERS BOXMEER

 

 

 

Wat moet je doen?

Op zaterdag 13 juli 2019 word er in Boxmeer een popup casting ronde gehouden voor de Elite Model Look Zuid Nederland. de locatie die ze uitgezocht hebben is bij kapsalon Gijsbers aan de Koorstraat 65 Boxmeer. Onze salon zal in de maand juli dan ook in het teken staan van deze castingronde. Heb jij interesse om model te worden en langs te komen voor de casting dan kunnen onze kapsters jullie gerichte haartips geven. Jessica is onze specialiste hierin, zij kan je ook van alle informatie voorzien omtrent de castingdag als je daar nog vragen over hebt! We hopen natuurlijk op een drukke castingdag, zodat we Elite kunnen laten zien hoeveel potentie er zit in het Land van Cuijk en omstreken! Dus schrijf je in en vraag gerust om meer info!”

 

 

Deelnemen

Wil je deelnemen aan de Elite Model Look Nederland competitie en een plek winnen in de finale van de meest prestigieuze internationale modellenzoektocht dan maak je tevens kans op een wereldwijd contract bij Elite World ter waarde van €150.000,-Om te kunnen deelnemen aan de Elite Model Look competitie moet je tussen de 14 en 26 jaar oud zijn tegen het einde van het lopende jaar.


Daarnaast moet je toestemming hebben van je ouders/verzorgers als je jonger bent dan 18 jaar oud.
Voor de meiden geldt een minimale lengte van 1.72m en voor jongens een minimale lengte van 1.83m. 


Je kunt je het hele jaar door inschrijven voor de Elite Model Look Contest. In de periode van de Castingdagen schrijf je je in voor een specifieke datum en locatie. Het is ook mogelijk om op de Casting dag ter plekke in te schrijven.
Je kunt je inschrijven onder het kopje 'Deelname' op de Elite Model Look website. Meld je vervolgens op de Casting dag eerst bij de registratiebalie, dit in verband met het ontvangen van je nummersticker.


Elite Model Look, opgericht in 1983, is 's werelds meest prestigieuze internationale modellenwedstrijd. Supermodellen zoals Cindy Crawford, Gisele Bündchen, Lara Stone, Alessandra Ambrosio, Yasmin Wijnaldum en Birgit Kos zijn tijdens de castingdagen ontdekt. Elk jaar nemen duizenden kandidaten uit 30 landen deel aan deze buitengewone modellenwedstrijd welke een lanceerplatform is, niet alleen voor een modellen carrière, maar ook voor het wereldtoneel.

 

EML casting

Dit jaar zal niemands talent onopgemerkt blijven, EML heeft namelijk de primeur om te scouten voor 4 agency's; ELITE, WOMAN, SUPREME en woman360.

 

Eml Nationale Finale Show

Aan het einde van de Nederlandse tour worden 10 jongens en 10 meisjes geselecteerd om door te gaan naar de Elite Model Look Nationale Finale Show welke gepresenteerd wordt door LIEKE van LEXMOND en plaatsvindt op zaterdag 12 oktober in Studio's Aalsmeer. Een unieke locatie van het hoogste niveau met een prachtige, rijke geschiedenis. De winnaars krijgen naast een contract bij Elite Model Management Amsterdam een plaats in de Wereld Finale, waar ze kans maken op een internationaal contract bij Elite World t.w.v. €150.000,=.

 

 

 

 

 

Voor de laatste updates, tips en nieuwtjes kan je ook terecht op:


Facebook: https://www.facebook.com/events/361724054365904/ 

 
Twitter:https://twitter.com/kapsalongijsber


Instagram: https://www.instagram.com/kapsalongijsbers

 

We are sorry, but your browser is too old

Please update your browser, or try one of these: