D en H Kapsalon Gijsbers

Beste klanten van Gijsbers en It's More

Wij zullen u op deze pagina zoveel mogelijk op de hoogte houden van de vragen die er onder onze klanten leven.

 

SPECIAAL BELTEAM OPGERICHT 2-4-2020
Vandaag lanceren wij vanwege de verplichte sluiting, ivm corona, een speciaal BelTeam met gespecialiseerde kapsters. Onder het motto; beter voorkomen dan repareren, helpt ons team u, met al uw vragen, zoals haarkleur of styling etc.

 

Stuur een mail naar kapsalongijsbers@home.nl met uw naam telefoonnummer en uw vraag, dan belt één van onze specialisten uw op om u te voorzien van de nodige Tips.

 

Heeft u dringend een product nodig en kunt u niet langer wachten, stuur dan ook een mail. Wij maken met u een afspraak wanneer u uw product kunt afhalen in onze salon.

 

Wij zijn ook bereikbaar via het telefoonnummer 0485-575995. Wij hebben de telefoon doorgeschakeld, indien u geen gehoor krijgt stuur dan een mail met uw telefoonnummer dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.


UW HAAR, BLIJFT ONZE ZORG!

________________________________________

 

Vanaf 28 april willen wij ons prachtige vak weer voortzetten.

Vandaag heeft de overheid besloten dat alle kappers nog minimaal tot 28 april gesloten moeten blijven. Wij zullen alle klanten die een afspraak hebben, komende week benaderen om de afspraak te verzetten en meteen van tips te voorzien hoe u uw kapsel en haarkleur kunt onderhouden. Onze excuses als dit niet gelukt is en u aan de gesloten deur komt.

Help!

Natuurlijk laten we u niet in de steek. Heeft u vragen over uw haar dan kunt u deze mailen naar kapsalongijsbers@home.nl en laat uw telefoonnummer achter. Wij zullen dan u telefonisch helpen met al uw vragen. 

Wanneer kan ik weer een afspraak maken?
U kunt nu al een andere afspraak reserveren voor na 28 april, online op deze site, of telefonisch. Doe dit tijdig, dan kunnen wij de openingstijden en de bezetting daar tijdig op aanpassen. Wij zullen de eerste weken dat we weer open zijn onze openingstijden verruimen/aanpassen om iedereen te kunnen helpen.

Producten
Heeft u dringend een product nodig en kunt u niet langer wachten, stuur dan een mail naar kapsalongijsbers@home.nl  Dan zoeken wij naar een oplossing.

Belangrijke Tip "voorkomen is beter, dan repareren"

Vraag eerst ons advies voordat u overweegt om zelf aan de slag te gaan. Op deze manier hebben wij, na deze crisis, uw haar weer het snelste op het resultaat wat u wilt hebben. "voorkomen is beter, dan repareren". Op het moment dat wij weer open zijn kunt u bij het aangeven van uw afspraak vermelden dat u dringend gekleurd dient te worden. Wij zullen er dan alles aandoen u zo snel mogelijk weer een prachtige haarkleur te geven.

Vragen
U kunt u vragen mailen naar kapsalongijsbers@home.nl  of itsmore@ziggo.nl  
Wij zijn ook bereikbaar via het telefoonnummer 0485-575995. Wij hebben de telefoon doorgeschakeld, indien u geen gehoor krijgt stuur dan een mail met uw telefoonnummer dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

Laatste update 31-3-2020

_________________________________

 

Alle kappers sluiten vanaf 24-3-2020

De adviezen van het RIVM en de Overheid zijn altijd ons richtpunt geweest om op een verantwoordelijke wijze onze kapsalon open te houden. Vandaag heeft men ons laten weten dat alle kapsalons verzocht worden om te sluiten. Daar geven ook wij gehoor aan.


Wat gebeurd er met mijn afspraak?
Wij zullen iedereen die bij ons een afspraak geboekt heeft persoonlijk proberen te bellen. Wij proberen iedereen te bereiken die de komende weken een afspraak hebben staan. Onze excuses als dit niet gelukt is en u aan de gesloten deur komt.


Tot wanneer zijn jullie gesloten?
Wij zijn voorlopig gesloten tot 6 april. Mocht er echter vanuit de richtlijnen van het RIVM een verlenging zijn, dan zullen ook wij hieraan gehoor geven.


Wanneer kan ik weer een afspraak maken?
U kunt nu al een andere afspraak inplannen, vanaf 6 april online op deze site, of telefonisch. Doe dit tijdig, dan kunnen wij de openingstijden en de bezetting daar tijdig op aanpassen. Wij zullen de eerste weken dat we weer open zijn onze openingstijden verruimen/aanpassen om iedereen te kunnen helpen.

 

Producten
Heeft u dringend een product nodig en kunt u niet langer wachten, stuur dan een mail naar kapsalongijsbers@home.nl  Dan zoeken wij naar een oplossing.


Haarkleur
Haar kleuren is een specialisme, zowel het inzetten als ook de diagnose van de kleur formule. Regelmatig zien wij dat er klanten opbellen dat er thuis iets fout gegaan is met een kleur. Men wilt dan graag dat wij dit dan herstellen. Dit doen we met alle plezier, echter in de situatie waar wij nu inzitten, kunnen we u niet helpen om de kleur te corrigeren. Daarom adviseren wij nadrukkelijk om niet thuis te kleuren. Op het moment dat wij weer open zijn kunt u bij het aangeven van uw afspraak vermelden dat u dringend gekleurd dient te worden. Wij zullen er dan alles aandoen u zo snel mogelijk weer een prachtige haarkleur te geven.


Wij wensen iedereen veel gezondheid toe in deze moeilijke tijden


Vragen
U kunt u vragen mailen naar kapsalongijsbers@home.nl  of itsmore@ziggo.nl  

Wij zijn ook bereikbaar via het telefoonnummer 0485-575995. Wij hebben de telefoon doorgeschakeld, indien u geen gehoor krijgt stuur dan een mail met uw telefoonnummer dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op. 

Laatste update 26-3-2020

 

_______________________ 

17-3-2020

Vorige maatregelen
De veiligheid en gezondheid van onze medewerkers en klanten, heeft bij ons de hoogste prioriteit. Na goed overleg met het RIVM en de kappersbond, hebben wij besloten om open te blijven.
- Onze ruime salons bieden de mogelijkheden om in kleine teams voldoende afstand te bewaren tussen onze klanten
- Er worden extra voorzorgmaatregelen getroffen
- Door de kleine bezetting is het moeilijk om uw afspraak online in te plannen, lukt het online niet, probeer het dan telefonisch
- Doe dit tijdig, dan kunnen wij de openingstijden en de bezetting daar tijdig op aanpassen.
- Wij zullen contact met u opnemen indien de afspraak niet door kan gaan. Bijvoorbeeld dat de regering verzoekt om te sluiten of vanwege personeels        bezetting. Dit kan online en telefonisch.
- wij denken graag mee, en staan graag voor mensen klaar die juist nu hard nodig zijn in de maatschappij, dus

Heeft u een drukke agenda, wij denken met u mee.

 

Klanten die komen verzoeken wij het volgende in acht te nemen
- kom alleen naar uw afspraak, (maak er geen familie uitje van)
- wij hebben voorlopig geen leesmateriaal meer
- grote behandelingen worden in overleg bekeken of daar ruimte voor is
- heeft u een voorkeur voor een kapper/ster, helaas kunnen we dit nu niet garanderen in deze moeilijke tijden.
- ga met respect om met de voorgeschreven afstand van het RIVM van ongeveer 1.5 meter


LET OP
-HEEFT U LAST VAN VERKOUDHEID, HOESTEN, NIEZEN OF KOORTS
-BENT U IN AANRAKING GEWEEST MET EEN CORONA PATIENT
-OF IN EEN RISICOGEBIED BENT GEWEEST BEPAALD DOOR HET RIVM
DAN VERZOEKEN WIJ U, OP AANRADEN VAN HET RIVM, UW AFSPRAAK TELEFONISCH TE VERZETTEN, EN NIET NAAR DE SALON TE KOMEN.

ONZE MEDEWERKERS ZULLEN U VERZOEKEN DE SALON TE VERLATEN INDIEN U HIER GEEN GEHOOR AANGEEFT.

WIJ STREVEN NAAR EEN VEILIGE EN GEZONDE OMGEVING VAN ONZE MEDEWERKERS EN KLANTEN

 

Vragen
Wij zijn gewoon bereikbaar via het telefoonnummer 0485-575995.

U kunt u vragen ook mailen naar www.kapsalongijsbers.nl of itsmore@ziggo.nl

 

 

 

 

 

 

 

Kapsalon Gijsbers in Las Vegas

 

Linda is namens kapsalon Gijsbers dit jaar naar Las Vegas geweest om de nieuwste trends te bekijken, en weer nieuwe inspiratie op te doen voor in onze kapsalon. Wil je een foto reportage hiervan zien klik dan op de foto hiernaast.

Blijf de eerste 2 weken dagelijks kammen!!

landelijksteunpunt hoofdluis

Opnames RTL 4

 

In oktober 2014 hadden wij het rtl4 programma Mijn leven mijn gezondheid te gast in onze kapsalon. Het onderwerp ging over PPD vrije haarverf. Wil je foto's van achter de schermen zien kijk dan hier;

Foto's rtl4 programma

 

 

PPD vrije haarverf "klik hier"

 

 

 

We are sorry, but your browser is too old

Please update your browser, or try one of these: