D en H Kapsalon Gijsbers

Maak kans om aanwezig te zijn bij de finale van Elite Model Look


Lijkt het je leuk om een keer aanwezig te zijn bij de bekend making van de winnaar en winnares van de Elite Model Look Nederland, dan kun deel nemen aan onze winactie in de maand juli. Na een bezoek aan onze kapsalon zal de kassabon bewaard worden, er zal 1 persoon uitgeloot worden die samen met een introducee naar de finale dag op 12 okt in de studio’s van Aalsmeer mag.
Het team van kapsalon Gijsbers, onder leiding van Jessica, zullen je ophalen en thuis brengen, zij begeleiden je op de locatie, evt. een Meet & Greet, en samen op de foto, en natuurlijk een Goodybag. De show word gepresenteerd door Lieke van Lexmond. En misschien kunnen we een kijkje achter de schermen nemen waar het team van Goldwell de haren verzorgen van de modellen.


Voorwaarde;

De actie loopt tot einde van de maand Juli

De winnaar word bekend gemaakt in de maand september en krijgt hiervoor persoonlijk bericht.

Deelname vanaf 14 jaar

Over de uitslag van de Actie kan niet worden gecorrespondeerd.

Door deelname aan deze actie, verlenen de prijswinnaars toestemming aan organisator om hun namen voor promotionele doeleinden met betrekking tot deze actie te gebruiken. Alle beeld materiaal van deze finale dag, zal vertoont worden op social media en andere media.

De gegevens zullen niet worden verkocht aan derden noch op enige ander wijze ter beschikking worden gesteld aan derden.

De organisator en/of de door haar ingeschakelde hulppersonen of derden zijn niet aansprakelijk voor welke schade dan ook, direct en/of indirect, door een deelnemer geleden op enige wijze verband houdende met deze actie.

Kapsalon Gijsbers kan de winactie laten vervallen, mocht de organisatie van EML onverwachts wijzigingen doorvoeren en ons daardoor niet in de gelegenheid stellen om deze prijs uit te voeren.

Kapsalon Gijsbers is afhankelijk van de mogelijkheden die er op deze dag zijn en kan daarvoor niet garanderen dat de dag loopt zoals wij die in gedachten hebben.

 

We are sorry, but your browser is too old

Please update your browser, or try one of these: