Bestellen

Bestel hier je depot producten en wij bezorgen de producten aan huis klik hier voor de online shop

Wij werken met DEPOT® Male Tools uit Italie

DEPOT® biedt een compleet assortiment aan van mannenverzorgingsproducten en voorziet daarmee in de vraag van mannen, aangepast aan hun behoeften.

Specifieke producten van een hoge kwaliteit met een sterke identiteit die gemaakt zijn voor veeleisende mannen.

Hair cleansings

Het REINIGEN van het haar is het eerste gebaar dat ons altijd vergezelt en is gedurende ons leven een bescherming voor de gezondheid van de hoofdhuid en het haar. Juist voor ons mannen is het heel belangrijk om het haar regelmatig te reinigen én om daarbij de juiste producten te gebruiken.

Hair treatments

De stap om het haar te CONDITIONEREN is niet alleen bedoeld voor vrouwen. Specifieke aandacht na het reinigen is een noodzakelijke handeling voor bijna alle mannelijke haartypes, zeker omdat deze worden blootgesteld aan agressieve omgevingsfactoren. Het conditioneren van het haar zorgt ervoor dat een dorre haarvezel extra zachtheid, hydratatie en bescherming krijgt. Het geeft controle en compactheid aan het meest rebelse haartype.

Hair stylings

Voor elke STYLING en elk haartype, om een lange houdbaarheid aan de gecreëerde look te geven, is een stylingproduct een must. Het creëren van het model wordt bereikt op de meest eenvoudige en duurzame manier met een groot respect voor de haarvezel dankzij de beschermende, actieve ingrediënten die niet alleen houdbaarheid geven. Controle, definitie, richting, helderheid of juist matte effecten zijn de keywords.

Shave specifics

De kunst van het scheren is zeer persoonlijk en om deze reden én om te voldoen aan elke behoefte, hebben we producten gecreëerd voor elke voorkeur. Dit zowel voor vóór als na het scheren, met kleine details. Om de wereld van het “scheren” een unieke en speciale allure te geven.

Beard & moustache specifics

Door de jaren heen, is de BAARD een symbool van onderscheid, communicatie en elegantie en heeft deze een intellectuele-aristocratische functie. Soms een beetje snobistisch. Al eeuwenlang staat de baard niet meer symbool voor de ‘wild man’. De barber is terug van weggeweest als één van de beste vrienden van de man.

Bestel hier je depot producten en wij bezorgen de producten aan huis klik hier voor de online shop

Bekijk de shop