JONG TALENT BOOKING -20% KORTING-

Ontdek Jong Talent bij Kapsalon Gijsbers – Profiteer van 20% Korting!

Bij Kapsalon Gijsbers zijn we trots op het bevorderen van jong talent in de kapperswereld. We geloven in het belang van opleiding en willen graag bijdragen aan de groei van nieuwe kappers en kapsters.

Om jong talent de kans te geven zich te specialiseren tot topstylisten, bieden wij onze klanten de mogelijkheid om geknipt te worden door ons Jong Talent. En het beste nieuws? U ontvangt maar liefst 20% korting op uw knipbehandeling!

 

Wat houdt de Jong Talent knipbehandeling in?

Ons Jong Talent bestaat uit gediplomeerde kappers en kapsters met beperkte ervaring. Ze worden ondersteund door onze ervaren Topstylisten om u een professionele en hoogwaardige service te garanderen.

 

Hoe kunt u profiteren van deze aanbieding?

Boek uw afspraak online via onze website en selecteer de “Jong Talent knipbehandeling” om automatisch 20% korting te ontvangen op uw knipbehandeling.

Deze speciale behandeling is online te boeken, en er zijn geen vaste dagen of tijden. Raadpleeg ons online afsprakenboek voor beschikbare plekken.

 

Geen beschikbare plek online? Probeer het telefonisch!

Als u online geen geschikte plek kunt vinden, aarzel dan niet om telefonisch contact met ons op te nemen. We helpen u graag bij het vinden van een geschikt moment voor uw Jong Talent knipbehandeling.

Kies voor vernieuwing, ondersteun jong talent en geniet van een frisse look met 20% korting bij Kapsalon Gijsbers!

 

GEEN PLEK MEER? PROBEER HET TELEFONISCH.